Just så...


Inlägg från 2007-07-09

" Sover, jobbar, andas, sover, jobbar.. Och andas lite till...

T baby, ingen kan älska som vi! Hur kunde det gå så fel?

Jag har gått mitt itu.. Hur reser man sig efter nåt sånt här? "


Jao, så kan det kännas... Tur att man faktiskt reser sig... Och inte föll för Rockbrudens råd om att rulla runt i Bajjamajjor!
Dude!! :D

2007


Så var det dags för en summering. Hur blev 2007? Inte riktigt som jag tänkt mig, men när blir livet egentligen så? Jag har sugit på den här karamellen idag och kommit fram till ett ord som beskriver det gågna året- bitterljuvt... Jag har hårdat till mig ordentligt och bittert fått erfara att när det kommer till kärlek, som ju ALLTID har varit temat i mitt liv, så finns det inga som helst garantier! Man hoppas och man kämpar men dit det barkar barkar det.. Men också ljuvt då jag har mött mitt öde och det ser ljust ut!

 Sommaren 2007 skedde alltså det stooora uppbrottet (som egentligen skedde redan 2006 men det hade jag svårt att erkänna!). Tom och jag hade ett sista, våldsamt gräl och vi insåg att det inte funkade längre. Såhär i efterhand så kan jag se hur enormt lätt det hela gick, men mitt uppe i det så höll jag på att gå sönder! Mest för att allt jag trott på inte längre var, men också för att jag inte längre visste riktigt vem jag var. Jag hade ju i Tom, om än med stora tvivel och inte så lite panik, sett mannen som skulle vara där alltid och bli far till mina barn. Hur skulle det bli nu?

 Hösten 2007 skedde den stooora återföreningen. Jag träffade Henrik igen!  En massa olika händelser förde oss samman igen efter nära 10 år och det sa pang! DET var ödet.. Om jag inte trodde att det fanns något sådant innan så är jag fullkomlig fatalist idag. Det var ju meningen, vi behövde kanske bara få göra alla dessa saker vi har gjort för inse att det skulle vara vi. NU har jag funnit mannen som alltid ska vara där...

 2007 var också året då jag tog världens sämsta jobb (Camfil), träffade nya goa vänner (Maria, Lollo och Tessan), jag blev moster igen (Maja 2007-02-01), inte tog körkort och insåg vikten av att ha sina nära och kära omkring sig när det pyr i knutarna.

 Våren var de stora tvivlens tid, sommaren var slagsmål, alkohol och fest, hösten blev kärlek och värme.

Mamma, pappa, Jennie, Johan, Wille, Maja, Lucas, Malin, Fia, Sofie, Stefan, Maria, Tessan, Lollo, Lena, mormor, Camilla och HENRIK- ni är alla så viktiga och jag hoppas ni förstår att mitt liv inte vore nåt liv om ni inte fanns där och berikade det!

GOTT NYTT ÅR! Vi ses 2008.

Just det ja...


Det händer inte så mycket här just nu. Flingan har åkt till fjällen och ska vara borta i en hel vecka vilket är extremt jobbigt!!! Men wtf, vi var ju ifrån varandra i närmare tio år så en liten vecka ska väl inte vara något problem? ;) Men Hanna hjärtat värker lite grann och väldigt mycket...

Nyår blir med Maria, rödvin och Singstar. Vi lär väl krascha nån fest framåt natten men just nu håller vi allt öppet... Varje år försöker jag intala mig själv att det här med nyår är klart överskattat men väl där så vill jag ha glittret, festen och champangen! Nåt år ska jag fasen se till att hamna på en sån där jättefest med hummer och riktiga festblåsor! Jao...

Nu ska jag ta mig samman och cykla till affären, snuset är slut och jag börjar bli angry bitch.. :D

God Jul!


Räkningar betalda, julklappar inhandlade och inslagna, utsövd och fattig. Nu kan jag slappna av!

Så God Jul till er alla!!

På tal om...



... att vara sliten. Min rygg knakar som torra kvistar och jag har en nerv som ligger i kläm på hela vänster sida!

Tach gode gud att det snart ät jullov!!!!!!!!!

Bilder


Pepparkakshuset

image73

Vint och jävligt! Taket gick inte ens att sätta på... Det blev till slut färdigt och ja, årets blev faktiskt fulare än förra årets!!!!

Mormor Pia och Wille

image74

Var i Västerås och firade av Lucas och Malin som åkt till Thailand. Lekte med bebbarna, käkade pizza och körde vilse på vägen hem! :D

Maja och pappa

image75

Världens sötaste tomtenissa som är rätt svår att fånga på bild eftersom hon helst vill käka upp kameran..

Maja

image76

Medans vi andra typ lagade mat så roade sig Maja i kökslådan! :D

Mina favoritkillar!

image77

Flinga, Wille och Lucas myser i soffan...

Och helt apropå

image78

Snyggbild på Maria och Tessan on popular demand! ;)

Wille och moster


För att vi för det mesta är bästisar!

image72

Och för att han är världens sötaste!!!

Dagens ämne


Vi stod på jobbet idag och diskuterade vilket djur vi ville bli återfödda som. Karin ville bli katt, tänk att bara få ligga och lata sig hela dagarna. Själv skulle jag vilja återfödas som elefant. De är stora, vackra och har inga naturliga fiender. Båda två ganska vanliga och normala val. Men Maria, hon ville bli ko! För att få bli mjölkad eller nåt... Efterkommande samtal lät ungefär såhär:

Hanna: Vet du ens hur man mjölkar en ko?
Maria: Typ såhär?
(för händerna upp och ner i luften, jättesnabbt!)
H: Nä, man klämmer lixom mer.. (visar tekniken som hon förfinat efter alla år i bondeumgänge)
M: Aha! Btw, om jag mjölkar dig på pengar får jag dra dig i tuttarna då?

DF är ständigt lika seriöst, jag lovar!!


Julfesten


DFs julfest har gått av stapeln och det blev, i vanlig ordning, en blöt tillställning! God mat, MYCKET dricka och en mycket kort karriär för Hanna som slutade kvällen med huvudet i toalettstolen runt 23.30... Men vi hade kul så länge det varade!

image62

Maria kompade ut vid tolv för att hinna göra sig fin. Detta är Mariaversionen som jag och Lollo hittade i fulettan när vi kom hem!

image63

Halvfärdiga versionen, inklusive matchande ryggsäck, på väg till Tessan för lite förfest.. Synd att Batman strumporna inte syns! :D

image69

Helfärdiga versionen. Så fin!


image64

Söta lillasyster Romina

image65

Från vänster till höger: Tessan, Lollo, Maria, jag och Romina

image66

Samma uppsättning fast utan Tessan

image67

I väntan på att bli insläppta ville Tessan gärna illustrera alla sätt man kunde bli tagen bakifrån på. Detta är ett, tydligen hur kul som helst!

image68

Väl till bords så var Maria väldigt hungrig! Knaprade glatt i sig tunnbrödet varpå hon beställde en sexa Jäger and the rest is history... :) Tll höger ser vi Marina och Lenis

image70

Mina små tjejjer! Jag försöker se till att de äter, inte får i sig för mycket socker etc etc men just den här kvällen fick man göra vad man ville...

image71

Jag och Tessan

Det finns betydligt fler bilder men inte alla passar sig för en blogg samt att batteriet passade på att ta slut..

Fullt ös medvetslös!


Tralala!


Näe, nu är allt bra.. Jag har bara väldigt lätt för att bryta ihop så smått av ingen egentlig anledning.

Intrigerna tätnar..

Maria ska lämna mig för Scania.. :(

Flingan är fortfarande den allra bästa! <3

Imorgon är det DFs julfest!!

TJOHO!!!!!!

Över and ute

Så var vi där igen!!


Att livet är sådär jävla asigt som det bara kan bli!!!! Det handlar återigen om den där kontrollen som jag inte har och som jag heller inte kan få... Jag tar en promenad, dricker lite vin, röker en cigarett men ilskan  bubblar ändå inom mig!

Vad fan gör man?!?!

Sagt av....


Maria

" Det känns som om nån tvingar mig att sitta och stirra på en pöl med spya som flyter omkring i en pool full med bajs! Jag vill bara gå därifrån men jag MÅSTE stanna kvar!"

(om hur det känns att leva, ibland...)


" Fan, nu glömde jag vad jag skulle säga! Det sitter två fåglar i mitt huvud och kvittrar.."

(när hon tappar bort sig mitt i en mening)


" Nu måste jag gå och bajsa!"

(jao.. varje dag)


" Vi kissade i trappan, så kom det en 17 000 kronors hund som jag trampade på så nu ser den ut som en hamster!"

(fylleringer sin soulmate)


" Men han blir typ aldrig så full. Vi får droga honom! HYPNOTISERING!!! "Du är nu kåt på en tant.." "

(om att få en kille att ligga med fel tjej)


" Fan, nu spelar de min låt igen! Jag, längst bak i bussen med ett ölglas, sjungandes..."

(All by myself, Celine Dion)


" Fan, jag använder alltid kondom! Det blir så äckligt kladdigt och jag luktar sperma i en vecka efter!"

(när jag, Maria och Daniel står och skrapar filter)


Och vi umgås 9.5 timmar om dagen...



Ont i magen...


Idag igen! Fick nån typ av hopkok av Maria bestående av samarin, treo och koffeintablett (vad säger du om den Soffipropp?!) så det släppte temporärt men kom tillbaka ikväll.. Kanske är något jag äter?

Har precis tittat på "Gothika" och jag säger bara shit!!! Tur att Flingan är här annars hade jag fått sova med lampan tänd eller inte alls...

Mitt i naturen...


Idag har jag gnagt och bitit mig i både läppar, näsa, huvud och armar,, Har bara varit en sådan dag!!! Var lite trött imorse, mina ögon hade en mycket intressant rödorange ton... Så kan det bli när man vaknar vid fyra och har myror i brallan!

Kom hem, diskade, åt köttbullar tills magen stod i fyra hörn. Nu är jag nyduschad och redo för ännu ett "best of" Doktor Hus.

Är det bara jag eller är programledaren för "Mitt i naturen" en riktig hottie? Me like!!

Usch!!!


Städade just ur min klädkammare och drabbades av en smärre allergichock!!

Vad säger det om mig?

RSS 2.0