Please!!!!

Kan inte någon god själ förbarma sig över en fattig kvinna och skänka dator som inte är tio år gammal och har Papi Raul klistermärke?????

Intet nytt..

Fortfarande lika förkyld! Var på vårdcentralen och tänkte tigga till mig lite medecin men gick bet.. :) Fick äcklig hostmedecin och lite uppmuntran av söt doktor, men det hjälpte föga..
 Annars har jag gått och blivit med pojkvän! Otto heter mitt nya kraftpaket. Fast jag misstänker att han bara hänger med mig för att jag proppar honom full med godis och låter honom pissa på lyktstolpar! :D But I love anyway...

Allvarligt!!

Den här jäkla förkylningen vägrar att släppa!! Tre sjukdagar till trots så verkar det bara bli sämre och sämre.. :(
Annars så var jag hemma hos Maria i den PYTTElilla men jättefina ettan hon just flyttat in i. Plattade hennes hår och hotade att visa brösten för hennes bebisar till grannkillar som satt i fönstret och glodde! :D Sen hälsade jag på hos Magnus, åt sockerkaka och promenerade. Nu är det snart pokerdags och jag håller seriöst på att kollapsa av trötthet! Bara att bita ihop, man är bara ung en gång.. Eller TYP ung iallafall! :D

Saknar dig SÅÅ mycket att jag snart går sönder!!

Ha ha

När jag ska skriva min adress blir det oftare @hormail än @hotmail.. Någon? :D

Idag

Har känt mig lite smått urholkad på sista tiden. Livet blir aldrig riktigt som man har tänkt sig, eller hur? Just nu känns det lite jobbigt, snudd på deppigt och telefonen är plötsligt spöklikt tyst...
 Så idag åkte jag till Åbyvägen för lite TLC och äppelpaj. Mamma och jag var ute i skogen och tränade sök med vovvarna i spöregnet och sprang på älgkalvar. Jättesöta, såg ut som stora råttor där de sprang undan från en inte allt för intresserad Pinja. Sen spelade vi TP och pappa sopade banan rejält. Klart, när man får frågor som " Vad ägnar sig deltagarna i Lidingöloppet åt?" Eh, åker skateboard kanske? Känner mig iallafall lite mindre ledsen nu... Det är ju ingen nyhet för mig att min nedstämdhet kommer i takt med mörkret, men varje år blir jag ändå lika förvånad. Man kanske ska investera i en sådan där ljusterapilampa från Phillips? Fast en semester till varmare trakter skulle säkert ha samma effekt.. :)

Fullördag!

Har känt mig hängig nu ett tag, hostat och snörvlat. Har dessutom en underlig smärta i ryggen samt en infektion i axeln. Alla som känner mig vet att jag är sjukligt hypokondrisk och diffusa smärtor skrämmer mig! Inte så att jag skulle gå till nån doktor, men jag nojjar, rejält! Dessutom har denna värk i musklerna fått mig att allvarligt tänka över om jobbet på drömfabriken verkligen är för mig. Visst, I löööv my bitches och i det stora hela är saker helt ok, men nån gång måste man kanske ta tag i sitt liv? Jag vill plugga, skaffa en utbildning som ger något, kanske till och med ta en längre runda utomlands igen. Det finns mycket som lockar. Australien, Sydamerika, Afrika, bara komma bort ett tag! Men det finns ju saker just nu som gör att jag vill hålla mig hemma. Är det värt det? Och NÄR ska jag få känna på helheten? Har precis lyckats simma upp till ytan igen efter T och har ingen lust att bli sänkt igen. Säg att det inte blir så!


Tänkvärt

Förra året drack varje svensk 27 liter flaskvatten. Att tillverka och transportera alla dessa flaskor skapade 34 000 ton koldioxid. Köp en Sodastreamer!
 

Så länge jag lever...

Om det nu är så att jag har en och en sjättedels tredjedel kvar av mitt liv så vet jag att de flesta kommer blir lika bra! Just because it's you...

Pinja

283787-9

Äter spaghetti.. Konstig bild...?

Kan man dricka sånt här?

283787-20

Jao, tydligen så har vi gjort det..?

Mmmmm...

Det ringer 23.30 fredagkväll.. Jag tror att jag har sovit flera timmar och hittar inte ens telefonen. Får ett meddelande: " Din bajs! Du har telefonsex! Jag är full så nu har ni något att prata om på måndag. Hihi. :D love u! :D" Jag svarar " Ha ha! Jag sov, du är full, vi har alltid nåt att prata om! Love u too :)"  Får svaret " Men! Du kan ju inte sova nu! Det är ju fredag! Vi sjunger singstar! Jag är full! Wiie! :D Vi måste supa nån helg! :D"
Allra käraste Maria, söstra mi! Vad vore drömfabriken utan oss? Vi äger... \../

Fredag kväll

Har kollat upp varje märke på alla leksaksbilarna, sjungit "Jag är ett litet ylle" med varierande text cirkus 20 ggr, bytit bajsblöja och blivit kramad... Härligt!

Fredag eftermiddag

Intensivlek med Wille. Vi bärgar grävskopan som har fastnat i morfars gigantiska sandhög. Roligt!

RSS 2.0