Just idag...


.. mår jag bra! Och känner mig stark! Axeln håller så sakta på att läka ihop (tror stenhårt på att det var den där decimetersprutan som gjorde susen!), jag har jobbat i en vecka nu och känner mig så där härligt trött.. Ska strax ner till Sportis med mamsen i jakt på en BRA regnjacka och sen bär det av ut i skogen för att plocka svamp.

Humöret svackar fortfarande litegrann men det känns skönt att det är på väg åt rätt håll. I helgen blir det hemma, det var ett tag sedan!

.......

...... slut ..... and out ......

så ser det ut just nu

för jag är ingen bra människa

Klantarsle...


... är just vad jag är! Har slagit sönder andra axeln under ett vilt åk i en vattenrutchbana... Kan inte sova, kan inte jobba, kan inte tvätta håret, kan inte ens sätta på mig en jävla BH utan att grina!!! Som Flingan säger, jag är inte 20 längre och kanske ska ta det liite lugnt i nedfarterna.. Men allt blir ju så mycket roligare när man åker på mage!!!

Vi har blivit av med vårt köksbord (Lucas och Malin har tagit tillbaka det) så idag bär det av till IKEA på jakt efter det billigaste de har!

Är emotionellt instabil och grinar mest hela tiden.. Vill bara att allt ska bli helt igen och vill kunna lita på att det verkligen är det! Har varit så dum... Så så så dum!!!

Kan det bli så??!!

Maurice


Så har vi fått hem kattskrället... Han biter sönder kablar, bajsar ett kilo om dan, käkar upp frukostskinkan, biter mig i tårna och är fullkomligt, FULLKOMLIGT bedårande!!! Sover tätt intill, är rädd för åskan och tycker att käka myror kittlar dödsskönt i kistan.. Dessutom har han fått leva lite som en hund och hänga med oss dit vi åker och även om att sitta i buren inte är en höjdare så har det funkat alldeles utmärkt!

Lite bilder på lilla monstret



Liten liten vilar i soffan



"Vad är det jag ser? Eller kanske hör?" Ibland sätter han sig på bakbenen som en lemur och spanar...



Trots alla leksaker han har fått så är det ett illa tilltygat, blått sugrör som är klar favorit!

Han är idag cirkus 14 veckor och växer så det knakar. Undrar var detta kommer att sluta?



Imorgon börjar jag jobba igen...   HUR FAN KUNDE FYRA VECKOR GÅ SÅ FORT?!?!?!

RSS 2.0