Jej!!!

Imorron får jag nycklarna till lilla ettan! :D Tjoho! Synd att jag inte har några möbler... Bara en säng blir något torfigt, även på den jättepytte bostadsytan.. Fast iof, sängar är ju alltid kul! ;)

Slut på semstern..

Började jobba idag, något som jag defintivt inte såg fram emot men som visade sig vara bra. Jag har inte haft tid att tänka, är trött som ett ass och hungrig som en varg! Det sistnämda pga att min lunch smakade mögel så jag fick hålla till godo med två bananer..He he, jao!
Pratade just med Wille i telefon. Den som kan tyda en tvåårings dravel om traktorskopor och raggarbilar och göra det till något förståeligt förtjänar ett Nobelpris! Men han är ändå världens sötaste unge, även när han leker diktator.. :D

It´s amazing..

"Life is a journey- not a destination
And I just can´t tell just what tomorrow brings"

Ord från de stora poeterna Aerosmith.  Poeter ibland, de skrev även raden "Dude looks like a lady" vilket jag finner mer intressant än vackert.. :D

Ännu en natt...

.. ensam i spökhuset som är Åbyvägen.. :( Börjar jobba imorron också så jag kan inte sitta uppe hela natten och kolla på skitfilmer som jag har gjort hittills. Som tur är så kommer mormor som en räddare i nöden imorgon och håller denna för andeväsen rädda flicka sällskap för att sedan på tisdag förstärkas av Jennie och busungarna. Så helt ensam på denna jord är jag inte även om det känns så just nu! Jao... Jag överlever... :D

Just det ja...

Kära bror fick liv i den gamla stationära burken så nu lever jag inte längre i ingenmansland. Jej!!! :D Att man kunde bli så beroende av Msn och bloggning har alltid varit ett mysterium men nu förstår jag...

Sagt av...

Lucas: "Du är som en motorcykel som har kört fast i lera. Ju mer du gasar dessto djupare fastnar du. Se på mig som sandsäcken som lägger sig under dina däck." Som svar på frågan varför han är så hård mot mig hela tiden!

Utan dator...

Allra käraste bärbara har tagit en välbehövlig semester och befinner sig just nu i en husvagn någonstans i Norge.. Så uppdateringarna lär inte bli vare sig frekventa eller detaljrika på ett tag, men en liten uppdatering: Sunkan- Vagnhärad- Västerås- Vagnhärad- Stockholm- Grönan och nu snart åter i Vagnhärad. Börjar jobba på måndag, flyttar till helgen (troligen), mår relativt bra (om ej alkohol är inblandad) och har ont i nån muskel på vänster sida... Vet ej varför, misstänker dock den iskalla simturen ute på Stendörren torsdag eftermiddag! :D
Vill ni nå mig är säkrast på mobilen eftersom jag i mitt förvirrade tillstånd knappt kom ihåg att betala hyran, så något telefonabonnemang eller bredband kan vi inte tala om!
Jao, det var typ det, ska nog vila lite nu, bakis idag...

Bra raggningsreplik?

"Jo, det är så att jag har köpt en massa nya underkläder men har ingen som kan beundra dem.. Har du lust?" inte vet jag.. Några förslag?
Sunkan är bra, väntar på att Sofie och Kalle ska komma hem med kycklingsalladen. Annars har jag sovit mest också har vi raggat män på internet.. Är det lite desperat kanske? :D

Semester nu

Tar lite timeout och sticker till Sofie och Kalle i Sunkan. Ska kramas, fnissa, krishanteras och uppenbarligen shoppa uppblåsbara broar i deras porrkvarter.. :D Ser jag fram emot!

image17

Världens vackraste Sofie

Återkommer om cirkus en vecka. Simma lugnt!

Vafan!

Jag börjar så smått bli lite trött på mig själv! Om man ständigt tillåter sig själv självömkan så kommer ju ingenting någonsin att bli bättre. Det är bara att gilla läget, det här hände, men nu är det dags att gå vidare. Som en mycket vis man sa till  mig; "Det finns så mycket annat att gråta över" och det är ju sant! Förhoppningsvis behöver jag inte söka proffisionell hjälp heller.. ;)
Så nu mina vänner är det dags att steppa in! Ni har legat ganska lågt och det uppskattar jag men nu behöver jag peptalks! Jag behöver få dra av mig den här grå yllemössan som suttit på mitt huvud ett tag och istället ta mig de alldeles för trånga partyskorna. För visst är det så att sorg har sin naturliga gång? Först total apati, sen total desperation för att så småningom finna ett inre lugn. Jag befinner mig just nu vid mitten alternativet, det är bara att hänga på! Rockbruden?

Om att fokusera rätt

När man är inne i dimman är det svårt att faktiskt minnas att det finns saker som man faktiskt kan/gör/är bra (på). Så jag har tänkt lite..

# Jag är väldigt stark. Lyfter lätt 40 stycken 45kg kolfilter om dan på jobbet, även om det gör lite ont. Var dessutom nästan lika stark som T (fast det säger nog mer om honom än om mig som min käre bror skulle säga).

# Jag är bra på att cykla. Har genom att inte inneha ett körkort förfinat den konsten till det yttersta. Detsamma gäller att åka kommunalt samt att flyga, det gör jag jävligt bra!

# Jag kan simma jättefort! Fast jag gillar inte djupa/vågiga/saltiga vatten så pooler är ganska bra.

# Jag har lätt för¨att skratta, fast inte just nu... Så om du lyckas med det inom den närmsta tiden så se det som en jävla bedrift!

# Jag lär mig saker lätt. Vare sig det gäller maskinen (eller satan som man också kan kalla den) på jobbet, språk eller hur man viker servetter så verkar det fastna lätt.

# Jag har små krav på livet. Jag blir ständigt förvånad och exalterad över småsaker vilket, jag tror, gör att det är lätt att umgås med mig.

# Jag har lätt för att älska och även om det har gjort mig illa ett par gånger så tycker jag att det är en bra egenskap hos människor..

Nu ska jag iväg och bada lite, kanske ta några kort oxå.. Watch this space!




Dagens himmel

Idag kom äntligen sommaren, men eftersom morgonen startades med ett utbrott (från min sida) blev det inget hav. Har istället ägnat dagen åt att bränna mig på ryggen och läsa klart Jenna Jameson.

Men himlen den är blå

image14

Jao, kanske blir ett dopp i sjön ikväll iaf, om mamma kan stå ut med mig så länge...

About feeling blue

Så är det just vad jag är....

image13

Man måste väl av och till få tillåtas en liten egotripp i sin egen blogg right? :D

Just feeling blue...

Var just ute med Pinja på kvällspromenaden och överallt hördes glada skratt och sång. Det är tydligen fest och livet går vidare.
But I'm just feeling blue! Kanske är det pga av jättebaksmällan eller sömnbristen, men av och till känner jag bara för att hoppa.. Tittar på gamla foton, hur lyckliga vi en gång var. Semestrar, fester, bröllopet, vi bara ler.. När slutade vi le? När slutade vi ha roligt? Kanske är man bara så mitt uppe i allt att man knappt märker när det börjar gå utför. Fast om jag verkligen ser tillbaka och utvärderar så var det länge sen. Man kan inte pin point en specefik händelse, men jag vet när det rann över. När det till slut var så trasigt att det inte längre fanns någonstans att sy.
Saken är den att det säkert går att leva utan T, men det är enormt svårt att finna en identitet. Jag gillar att vara en del i ett par och nu står jag plötsligt här ensam. Så länge jag kan minnas har jag alltid bara hoppat utan att tänka, men så känner jag inte längre. Nästa gång tar jag det varligare... Om det nu blir en nästa gång?

Crazy and a dog

Min allra bästaste Soffipropp med en galning! :D

283787-7

Kan inte heller låta bli en bild sötaste hårbollen Celeste R.I.P

283787-8

Den bollen finns nog inte mer... :)

Min kamera är min bästa vän och det lär dyka upp en hel del nunor i den här bloggen...

Syskonkärlek

Min syster och jag har alltid haft en minst sagt ansträngd relation. Vi är som dag och natt och har slagits hela vårt liv. Jag har hotat henne med kniv och hon har slagit ihjäl mina revben med dammsugarstången. Det fanns en tid då vi inte ens kunde vistas i samma rum utan att vilja klösa ögonen ur varandra och jag funderade allvarligt på att joina en cirkus för att komma bort från det hela. Men så flyttade jag till England och hon fick barn och helt plötsligt så är hon min bästa vän. Kanske behövde vi komma ifrån för att inse att vi faktiskt saknade och tyckte om varandra.
 Min bror och jag har däremot alltid haft en fantastisk kontakt. Han är som jag fast kille, både till utseende och sätt.

283787-6

Lille Lu äter youghurt

Idag umgås vi faktiskt alla tre riktigt civiliserat, något som var otänkbart för bara fem år sedan. Vi dricker vin, äter middagar och pratar, så som vuxna människor gör. För någonstans längs vägen är det just det vi har blivit, vuxna...

Lägenhet jao....

Var, äntligen, och kollade på lägenheten idag. Vet inte vad jag hade förväntat mig men... yikes! Mycket dåligt planerad. Jag menar, vem behöver en stor klädkammare+ett förråd inomhus+ett förråd utomhus när man hyr en etta på 43 kvadrat? Helt galet, ytan som man faktiskt kan leva på är ganska minimal... Samt tapeten i sov/vardagsrummet var, håll i er.... brunrandig!! Muha! Plus lagad med något som var misstänkt likt plåster... Köket var stort och det är ju bra, jag som älskar att laga mat och baka och sånt.. Not! Mitt favoritrum kommer alltid att vara sovrummet och eftersom något sådant inte existerar i denna lägenhet så kan ni ju förstå min entusiasm.. :D
Så nu har jag pestat hela pappas kväll med frågor som "Man kan väl tapetsera om rummet på en dag?", "Hur lång tid tar det för spackel att torka?", "Kan man inte bara riva ut mattan i badrummet?", "Funkar det verkligen med fondvägg på en så liten yta?", "Vem fan kan någonsin tycka att brunrandig tapet är snyggt?!!" etc etc. Och pappa bara suckar. :D
Anyways, jag är glad att det snart är inflytt och även om jag klagar så är det SÅ skönt att äntligen få nåt eget. Även om dt blir utan T och även om jag får leva med plåstrad, ful tapet. Jao!
Btw, det är kvinnors rätt att klaga, KRAK... Hehe! Dude

Duh...

283787-5

Fredagseftermiddag nere i hamnen med Sofiero, cider och linslusar.. Mohaa!

Jao.. The lovley syster ysters!

283787-4


Tessan och Romina, u girls! :D

Om att komma på fötter igen...

Jag har funderat över hur jag ska ta mig igenom detta utan att fullständigt tappa fotfästet. Det första som gäller är att inse att vi INTE gav upp, vi var bara modiga. Modiga nog att, efter nära fem år, inse att vi inte skulle komma längre. Istället för att bara fortsätta (som jag tror att många hade gjort) så fattade vi beslutet att släppa varandra fria. Jag ser det lite som ett misslyckande just nu, behöver bara andas och ta in vad som faktiskt hänt. Och få sörja ett tag...
Sen finns det en rad saker just nu som får mig att må gott, tex:

# Att handla rosa saker till lägenheten, på rea naturligtvis, tillsammans med mormor

# Kramas med Soffipropp i cirkus 3-4 dagar (bara att värma upp!)

# Bebisterapi. Wille, Maja och förhoppningsvis Stella riskerar att bli ihjälgullade

# Röka och dricka sprit med rockbruden. Som btw inte alls går svartklädd iförd nitar och vitt puder! Dude

Alternativt skaffa mig en bro.. Men vem skulle det vara? ;)

Trasig....

Sover, jobbar, andas, sover, jobbar.. Och andas lite till...

T baby, ingen kan älska som vi! Hur kunde det gå så fel?

Jag har gått mitt itu.. Hur reser man sig efter nåt sånt här?

Skit oxå...

Vilket brutalt pissväder det är idag! Ungefär som mitt humör...
Var på bio igår, såg "Die Hard 4.0". Asbra, action från början till slut! Det finns ingenting som Brucan inte kan göra, en riktig superhero.. Shoppade lite grejjor till lägenheten också, det är ju rea nästan överallt. Däribland fyra par chockrosa handdukar, funkar bra med temat som är tänkt i badrummet. Sen sparkade T på en snigel och allt var förstört! Mer om det senare...

Måste bara...

Publicera bästa fotot från den gångna helgen:

image3

Maria och Hanna in da house, dude! :D

Bebis snart?

Om jag hade fått pengar varje gång frågan ställts så skulle jag inte behöva tälta på semestern om man säger så. Bara för att man snart är 30, gift och levt livet, litegrann, så ses bebis automatiskt som nästa steg. Man har till och med vadslagning på jobbet. T, själv tvåbarnsmor, hoppas med tindrande ögon på snart eftersom jag skulle bli "en sån fantastisk mamma!" medan M, rockbrud som liknar barn vid zombies, lite äcklat säger "du lär ju va på smällen inom ett halvår, jag ska smuggla ner p-piller i ditt vatten!". Själv skrattar jag bara, för sanning är den att barn inte finns på min karta just nu. Av en rad olika skäl:

1. Jag är fortfarande väldigt självisk. När bebis kommer innebär det att jag måste ge upp sovmorgonar, sena utekvällar och impulsresor. Vem vore jag då?

2. Jag gillar att ha ensamrätt på T. Jag gillar att vara i hans centrum och skulle förmodligen bli svartsjuk på att bebis får mer uppmärksamhet än jag.

3. Jag är väldigt glömsk. Skulle antagligen glömma bebis på ICA/biltak/HM/flygplan och det vore ju inte bra!

4. Jag ogillar att må illa och hatar att spy och alla vet ju vad en graviditet innebär!

5. Jag är väldigt mycket INTE REDO!

Fattar att det sticker i mångas ögon, min ovilja till att bilda familj. Att vara kvinna ÄR att vilja ha barn och älska bebisar och om man inte gör det, är man då kvinna?

... eller kanske inte!

Vad vet jag egentligen? Nu ska jag börja blogga lite iaf, I hope u all like it... :D
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0