Julpyssel



Eller vad man nu ska kalla det.. Ischoklad och dekorerade apelsiner blev det iaf innan vi kollapsade på soffan!

image57

Krävs STOOOR koncentration för detta, jag fixade inte så Maria tog kommandot!

image58

Efter cirka en miljon gjorda ischoklader var det dags för apelsinerna. Det gick mindre bra för Maria men här har hon iaf lyckats få i EN nejlika.. Eller var det kanske stjärtanis? :D

image59

Maria: Kan du se vad det står?
Hanna: Sod?
Maria: Men wtf, God står det jue!!

image60

Efter mycket slit och svärande så gav hon upp och gav sig på en liten mandarin istället.. :D

image61

Jag fick iaf till en som nu hänger i fönstret...

Nu är vi totaldäckade (man blir det efter en vecka i DF), kollar på Spiderman och äter mumsig ischoklad.

Aj som fan!!!

Vet inte om jag ätit nåt dumt eller vad, men magen krampar!!! :(

Guarg som faen!!!!!!!!

I'm yellow!



The colour of brightness and sunshine- you sure know how to add colour to someones life! A primary colour, the colour of sun, life and happiness- you live a wonderful life and possess the unique gift to brighten anyones life with a mere touch!

Javisst, vem blir inte sån av Drömfabriken?! ;)

Dessa trovärdiga tester på Facebook, vem var man innan? Liksom...

Trötterilur!

Come thursday and I'm running on reserves!!! Ska ladda batterierna med lite Maria och julpyssel imorgon. Ischoklad, dekorerade apelsiner och (kanske) chokladtryffel står på menyn.

Hämtade mitt paket från Bluebox igår. Även om det var jag som betalade och sakerna inte är till mig så blir jag GLAD av paket! :D Fick även hem de två första filmerna från lovefilm.se (OBS! ej snusk) som jag tänkte kolla på ikväll.. Ändå bara skit på TV, trots digitalbox!

Nu har jag käkat kyckling och avocado och är helt slut, men måste ta mig samman och städa fulettan.. Ser ut som en knarkarkvart.. :D

Pappa och jag ska baka pepparkakshus i helgen. Ser jag fram emot! Förra årets blev så fult att det borde ha vunnit nåt typ av pris... Things can only get better, right?

Baby <3, glöm nu inte att jag gillar örhängen som glittrar och julstjärnor i röda krukor! ;)

Ojdå!

Jag och Flingan skulle äta middag och dricka lite vin.. Lite vin! Klockan halvett måndagmorgon låg vi på mitt golv och livsfilosoferade, karatefulla med förmodligen en liter rödtjut vardera i kroppen! :D Var fortfarande lullig när jag kom till jobbet och Maria var gravt oroad att jag antingen skulle få Satan i huvudet och dö eller att Lilla My skulle upptäcka att jag var onykter och ge mig sparken! Ha ha.. I'm to old for this shit!!! Det är jag, seriöst...

Nu ska jag sova lite.

Gibbe och Fokus


De är inte helt lätta att fånga men till sist lyckades vi!

283787-55

Såå söta! Jag ska definitivt ha en pudel... :D

Just nu


Har vi färgat klart Fias hår

283787-54

Before

283787-53

After 40 minuters cafe latte, som blev en aning rött!

Vovvarna har slocknat

283787-52

Gibson på mattan

283787-50

Fokus i soffan

283787-51

Och sen även mamma på soffan! :D

Over and out!


Jahapp

Kvällen kommer inte att arta sig som tänkt, men jag får spendera lite extra tid med Fia vilket ju är välkommet! :D Livet är lite hipp som happ just nu och det är ju inte heller vad jag hade tänkt. Själva tanken med att flytta hem och allt var ju för att få ordning på saker men nu känns det precis tvärtom.. Planer blir ändrade i sista sekund och jag har absolut ingen kontroll över situationen! Samtidigt så orkar jag varken bli arg eller besviken längre. Som kära mamma alltid säger: "Det är bara att gilla läget!"

Men vad händer om man inte har lust?

Har fått lite anmärkningar om bloggen.. Att jag låter lite låg och att jag filtrerar, men ska man verkligen lämna ut allt? Jag tycker kanske att det är att respektera människorna i min omgivning och att det skulle ses som en positiv sak? Eller måste jag kanske svära lite mer? Desutom är jag en ganska blå person av naturen som ganska ofta drar på mig den grå yllemössan. Är det ok?

Självklart!


Soffipropp, du är ju självskriven!!!  För du är ju den allra bästaste... <3

image17


Har dock ingen ny bild så vi kör en favorit i repris... Med Mr Kalle i bakgrunden!




Saker som gör mig glad



283787-49

Singstar!

283787-47

Alkohol!

283787-46

Galenpannorna på Lilla Essingen!

283787-45

Flingan i min soffa!

283787-48

Going crazy with das Rockchick!

283787-43

Bebbarna!

283787-44

Söndagar med Flingan!

Maria


Jao gums, du är oxå bland det bästaste jag vet!!!



283787-41

Traffic Light Party man!!!!!

283787-42

Åh så fin!!! (Varför dra i halsen?)

London

Kom sent, sov lite, ut på stan, drack kaffe, gick gick gick, åt god mat, drack massa vin, sov lite, missade nästan planet, hemma!!

283787-40

Med Cams på Texas Embassy

283787-39

Flingan, utan blixt, också på Texas Embassy

Nästa gång stannar vi nog lite längre va? :D

Flingan



283787-38

Den bästa jag vet...

Nja...

Fortfarande en massa snö, kunde knappt ta mig till jobbet i morse. Väl där så skar jag sönder tumnageln, klagade på halsont, diskuterade kvinnlig skäggväxt och jobbade väldigt lite.. :D Var tvungen att åka till Åbyvägen för att hämta vinterskor, gled runt som jävla Bambi i gympadojjorna!

Åker till London på fredag, så om ni vill ha julklappar (Malin och Lucas) så får ni snart höra av er!

Skriver snart inte mer, ni är så fruktansvärt dåliga på att kommentera!!! Eller så lösenords skyddar jag skiten!

Snö!!!



Vaknade imorse och tyckte att det såg konstigt ut utanför persiennerna.. Snö!! Tjockt med snö, ett helt vitt landskap på andra sidan fönstret! Cyklade ner till systemet och det kändes alldeles som vinter, hade till och med mössa på mig.

Igår tvingade jag till mig middag på Åbyvägen eftersom kontot är in princip tömt. Fattar inte var alla pengar tog vägen den här månaden? Jag tjänar iof inte fett på Drömfabriken men jag brukar ändå ligga ett par tusen plus i slutet av månaden, så vad har hänt? Har börjat få nalla så smått från sparkontot och det känns inget kul.. :(

Ikväll bär det av till Slöddertälje och det där "Traffic light" partyt. Ska bli kul men Marias säng är redan full så jag får snällt ta sista bussen tillbaka till obygden. 00.25! Är det då egentligen någon mening att gå ut alls?

Har inte träffat Baby <3 på flera dagar och lider av svår abstinens! Hanna säger: Fixa bilen!!!!

Over and out

Yo dude!



283787-37

Med Maria. Innan karatefylla och silverperuker! :D

Lite bilder

Måste få visa er mina älskade ungar!

283787-35

Jag och Wille. Hans mun är fasen lika stor som min!

283787-34

Jag och Maja (den massiva dregglerskan!)

283787-36

Vad är det med barn och snusdosor?

Vad har er mamma alltid sagt?

Visst är det så att mamma alltid har en lösning på allt? Ja, den må vara ganska simpel och kanske inte så väl genomtänkt, men orden är alltid sagda i största välmening.. Som i mitt förra inlägg och som min bror även underströk, så är min mammas gyllene regel att motion och frisk luft läker alla sår och åkommor. Och då menar jag allt från influensa och magsår till brustet hjärta och bakfylla. "Ut och rör på dig Hanna, du ska se att lite frisk luft gör susen!" har jag fått höra HELA mitt liv! Ibland följer jag rådet, ger mig ut i skog och mark och visst får det mig att må bättre. Men allt för ofta så skiter jag i vad hon säger, öppnar en chipspåse och pillar lite mer navel.. Och mår ändå bättre, så småningom. Så....

Vad har er mamma alltid sagt till er?

Inte riktigt som jag tänkt mig...

Klockan är 07.30, jag sitter i soffan med huvudet fullt av snor och tittar på Nyhetsmorgon.. Det blev alltså ingen Drömfabrik idag heller! Var faktiskt uppe imorse, satte in linserna och fixade håret. Hela tiden dunkade huvudet "dunk dunk", snoret rann och jag tänkte att: " Va fan, går jag till jobbet idag så börjar det om från början! Har tagit karensen redan, kan lika gärna stanna hemma en dag till... " Så det gjorde jag. Baby <3 hade fyra filmer i bilen så jag har iallafall något att göra. Måste bara försöka ta mig till affären eftersom magen skriker efter mat och mjölken är slut. Men som mamma sa igår: " Orkar du inte ens ta dig till affären så orkar du knappast jobba! Du behöver frisk luft och rörelse Hanna.. " Frisk luft, det har alltid varit mamsens lösning på allt.. :D

Fan va trist!

Har varit hemma sjuk i två dagar nu.. Så jäkla trist! Kan inte sova för grannhunden står och ylar som en vettvilling hela dagarna, har inte kopplat in digitalboxen så jag har inget kul att se på TV och alla filmer har jag redan sett typ 3 ggr! Tur att Maria också var hemma idag så att vi kunde underhålla varandra via msn. Ingen som körde Satan dock, men jag antar att det inte är hela världen?

Maria bjöd mig på tjejfest på lördag, fast hon har lite svårt för det ordet. Upplägget är sådant att ett gäng tjejjer ska förfesta hemma hos henne för att sedan dra vidare till Stanleys och något som kallas "Traffic light party" där man tydligen ska skylta på nåt sätt om man är upptagen, singel eller öppen för förslag.. Hmm? Ok.. Intressant upplägg för säker raggning? :D

Just nu är jag så trött att jag nästan sitter och sover! Har käkat upp min tub med Treo och mår betydligt bättre än vad jag gjorde igår, så jag antar att det blir Drömfabriken imorron..

Säsongsavslutning för Doktor Hus ikväll.. Buhu!!!! :(

Halloween på Drömfabriken

Visst kan man ha kul med en mobilkamera, svart läppstift och tuperat hår!

283787-31

Jag och Maria

283787-32

Jag och Tessan. Ha ha, jag diggar mitt hår!

283787-33

Romina, jag, Karin, Tessan och Maria försöker se läskiga ut!

Anledningen till det hela var att det skulle bli ett födelsedags mms till lilla Lulu som var sjuk dagen till ära. Kul hade vi!

(bilder snodda från Marias blogg!)


1408

Just den såg jag på bio idag... Fattade den inte riktigt, men läskigt var det! Vågade inte riktigt hålla i popcornen då det fanns risk att de skulle flyga rakt upp i luften.. :D Tjejjen brevid flög runt i stolen som besatt och det fanns faktiskt stunder då hon skrämde mer än vad filmen gjorde! Ha ha...

Var även på IKEA och handlade tavelramar. Själva syftet med den visiten var tavelLISTER men de var både för djupa och fantastiskt fula! Har någon något förslag på var jag hitta snygga sådana eller blir det till att spika själv?

Håller på att tappa rösten, gillar den skarpt just! ;) Nu ska jag kolla på lite Alien bli skrämd igen...

Oh no!!!

Jag misstänker att min bihåleinflammation har kommit tillbaka! :( Har tokont i huvudet och det dunkar på precis som förut. Är jag knäpp om jag är rädd att det är något annat som är fel när immunförsvaret är såhär kaiko?! Vanligtvis läker jag fort och bra men nu kommer det bara infektion på infektion och jag har inte känt mig riktigt frisk på månader... Anyways, nog med gnäll!

Snart bär det av till Åbyvägen och tokfnatt familjen. Syrran är där med bebbarna, vilken lyx! Två helger i rad med mina älskade ungar.. :D Majsan har så smått börjat fnula på det här med att krypa (går halvbra) och pratar precis hela tiden. Hon biter mig i kinden med det enda lilla gryn hon har fått i underkäken så att jag ryser i hela kroppen och vill kramas mest hela tiden. Så härligt!

Annars har jag varit på operan för första gången. Så vackert! Visste ni att mitt drömyrke som liten inte var snabbköpskassörska eller lärare utan just operasångerska? Tror fortfarande att den drömmen kan gå i uppfyllelse faktiskt.. ;) Sen har jag sovit, sovit och åter sovit. Tror att jag skulle kunna ta något typ av världsrekord i sovning om det existerade, har bemästrat den konsten till fullo..

RSS 2.0