Weee

Halvdag idag, kompade ut vid tolv och hade en "jag" dag.. Kändes fin fint!




Nu så...

Har städat lilla fulettan, tom torkat golven för första gången! :D
Efter städningen tog jag ett långt bad med tända ljus, rödvin och softmusik.

Nu väntar jag på Baby <3, ska käka middag och dricka mer vin..

Fan, är inte livet bara för jävla bra?!!

Imorgon ska jag till Västerås och gosa med bebisarna!

Ha ha

Igår visade jag tuttarna för Maria och efter det hade hon VÄLDIGT svårt att koncentrera sig! He he, I know.. They are GOOD!!! :D

Ensam

Känner mig liksom halv.. Tänka sig hur fort man kan vänja sig vid någon?!

Har laddat ner "Allt som jag känner" med Tommy Nilsson och Tone Norum. Ligger här och får flashbacks från en svunnen tid. Hur mycket enklare livet en gång var! Bekymren man hade då var förvisso betydliga men ack så obetydliga ändå..

Betalade hyran idag och råkade visst betala för december istället för november... Ehe.. Det går ju BRA det här! Får nog ta och ringa imorron.. Att det ska vara så svårt!

Klockan är 20.52. Natt natt för mig!

Det funkar

Uppdatering av fredag: Var hos Maria och karatefyllade! Käkade kebab, sjöng singstar och drack rödvin. Maria återvände hem med nattlig gäst som sen somnade som ett dragspel på soffan. Själv deckade jag i sängen och Maria fick stå ut med att jag skedade henne...

Hanna: " Vafan Maria, andas han?
Maria: " Inte vet jag!"
H: " Han ser ju död ut, kan inte du kolla?"
M: " Jag tänker inte gå och kolla. Tänk om han vaknar också står jag där och glor!"
H: " Men fatta om han är död, så ligger vi här med ett lik i lägenheten!"
M går och ser efter.
M: " Ja, han andas.."

Konversation dagen efter gällande dragspelssovande nattlig gäst.. :D

Jag var klarvaken vid halvnio och retade sedan gallfeber på Maria fram tills jag åkte vid halvtre.. Var inte alls bakis, mest bara sugen på ostbågar och Treo! :D

På kvällen fick jag besök av Baby <3, käkade pizza och kollade på TV..

Note to self: Rör EJ ögon, mun eller andra känsliga kroppsdelar efter att ha skurit upp mängder av chilli!!! Även om du har tvättat händerna noooga.. Vilken fantastisk smärta! Tur att det finns is.. ;)

Efter förra veckans smärtsamma gräl och konflikter så har denna vecka varit verkligen bra. Allt är tillbaka till det som var och i retrospekt så var det kanske inte så dumt att rensa luften lite? Känns så skönt att veta att även om det blir lite bråk så förstör det inget.

Jag sover alldeles för lite nu för tiden, av förklarliga skäl, men det gör mig lite okoncenterad. Men vad gör väl det när man har världens bästa som håller en sällis? :D



Ojojoj!!

Idag är min hjärna verkligen för stor för mitt huvud!! Men vi hade grymt kul och jag antar att det var värt bakfyllan..

Ikväll...

... blir det karatefylla med Rockbruden och singstar. Jej!! Ska bara vakna till, har varit en jobbig vecka. Men jag känner på mig att den här helgen kommer att bli kanon!!

Guargh!

Fan för dessa kvinnliga hormoner! Har blivit tillfällig bulimiker, - kräkningar, och vräkt i mig delicato bollar!  Tur att det bara händer nån dag varje månad, annars skulle jag inte komma ut genom dörren ! :D

En ode till Sofie

Pratade just med gamla Soffipropp! Och visst är det så att det finns vänner och sen finns det vänner. Sofie är gudomlig, hon har varit med mig i vått och torrt sen vi träffades på Proffice för vad som känns som hundra år sedan. Kriser, skratt, kaos och mycket roligt har vi delat. Nu bor hon i Sundsvall med sin kära Kalle och vi kan inte träffas så ofta, men gör det någonting? Visst skulle jag vilja att hon bara kunde komma över på en spontanfika eller att jag kunde ramla in när som helst jag ville men det funkar ju ändå... Ibland går det månader mellan samtalen men när vi väl pratar är det som om vi la på igår. Sofie hänger gladeligen med i mina galna tankegångar och vi har en humor som jag tror att INGEN annan fattar ett dyft av. Jag menar, vem kan skratta i timmar åt ord som cykelbox eller Barsebäck? Jag vill passa på att ta en favorit i repris:

Sofie: Som choklad, nyfallen snö, Hudikte.. Alla saker som jag tycker bäst om!

Love ya babes!!!


Tråkigt...

Imorse var det så mörkt att jag knappt fixade att gå upp.. Jobbade hela dan ensam i min vrå eftersom jag är surig och vill vara för mig själv. Käkade havregrynsgröt till lunch. Handlade middag på Konsum, spaghetti och korv.. Vilket jävla glamliv man lever!!! Jag menar, var fan är champangen? Nu sitter jag i köket och lyssnar på Jeff Buckleys "Hallelujah" och vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Är det kanske höstbluesen som börjar komma smygande?

Tur att Hanna-Honey har sin Baby annars skulle hon gå sönder alldeles!!! You DO make sense of what I do...

What the fuck?!

Har haft värsta jävla megapiss dagen!! Jag menar, om folk heeela tiden tjatar om att man är så sur så blir man ju det till slut! Sista timmarna stod jag i ett hörn och höll på att börja gråta.. Nu lägger jag ner, går in i radioskugga och skiter i livet ett tag!

Hade nästan glömt!

Dagens citat: "Tjoho! Jag är en ko! Kyss mig!" Ha ha

New saying: "Shit strips"

Så mycket kul som händer på drömfabriken varje dag! Das Rockchick behöver ett ligg.. Någon som är villig så att jag kan pimpa lite?

Ligger i soffan och surfar. I love this (him)!!

Sommar....

image15

Det var inte så länge sedan! Allt och alla är faktiskt mycket bättre på sommaren...

Ännu en måndag

Brukar hata måndagar men just nu så känns livet bara kanon vilken dag det än må vara! Det händer en del just nu men ändå inte, så jag har faktiskt inte så mycket att skriva om. Har lyckats få mitt livs första bihåleinflammation, missat att betala BÅDE hyra och telefonräkning, handlat alldeles för mycket på IKEA samt har äntligen lärt mig hämta hem musik! På min fina lilla dator... Jej!!!
Fia, jag befaller dig att omgående ge besked angående karatefylla på Finlandsfärja!! Jag vet ju att du läser...

So in love!!!

Here we go!

Åh, jag har världens finaste lilla tjejdator!!
Idag har vi varit ute och gått Stendörren runt. Trots grå himmel och regn har det varit en av de bästa dagarna i mitt liv!
Allra käraste Fia, mína uppdateringar ska från och med idag bli både frekventare och mer detaljerade, I promise. Måste bara få sova en natt först... :D

Jej!!!!

Internet installerat!!! Gotta say; Det behövs verkligen en man i varje hem! :D Du är den bästa...

Hej hej!

Är inte så aktiv som jag varit och när jag väl är det så blir det bara tråkigt ändå. Men nu ska jag försöka beskriva sista tiden med bilder!

283787-27

Hade inflyttningsfest i fulettan för cirka 100 år sen och fick då äntligen spendera lite tid med världens bästa Fia. Det blev en del vin och detta är väl vad man kan säga bästa bilden från kvällen! :D

283787-29

Även Scaryass Maria var där. Vad fan är det som händer? Vågar knappt kolla på den här bilden...

283787-30

På sistone har jag mest spenderat tid med min nya pokjvän, Otto, samt världens bästa Tessan!

283787-28

Och när jag inte gör det så tar jag konstiga bilder av mig själv eller pratar i telefon. U make sense of what I do!

That´s about it. Ikväll tror jag att det blir Rocks, ska fira att jag ÄNTLIGEN har blivit kvitt århundradets förkylning! Nästan kvitt iaf... :D

RSS 2.0