Barnsjukdom...


.. skulle man kunna tro att jag har drabbats av! Prickig och rödflammig över hela kroppen och det kliar nåt hysteriskt.. Vet inte vad det kan vara men nu har jag badförbud och citrusfruktförbud. Jag tänker så att det knakar men vad kan det bero på? Det är ju antingen något som jag ätit (eller äter) eller något som kommer i kontakt med huden. Eller så har jag helt enkelt drabbats av någon typ av sjukdom...

Har dessutom efter ett år av humörsvängningar, oregelbundna blödningar och andra diverse biverkningar satt in en spiral. AJAJAJAJAJ!!!!! Usch vad smärtsamt! Hoppas att det var värt det och att den sitter kvar för jag tänker fan inte gå igenom det där igen. Min stackars kropp är minst sagt sargad just nu och skulle behöva en rejäl paus från allt vad prickar och mens och annan skit innebär!

Jag har varit lite extra labil de senaste månaderna (pga av pillerbyte vill jag gärna tro) och stackars Flingan har fått utstå ganska mycket! Även om jag vet att det inte är han utan jag som inte riktigt kan hantera vardagen så uttrycker man sig ibland fel. Vilket har gett upphov till en rad sena nätter fyllda av diskussioner och missförstånd. Men jag antar att det är den som står en närmast som måste få utstå. Jag gör det för honom och han gör det för mig, and that's what it's all about!

Helgen blir fullspeckad som vanligt. Mer om det senare!

Tjing tjong!

Roligast!


Kolla in den här!

Roligast i stan, by far...

Missemorr är tillbaka, tack alla (Maria) för omtanken! Allra mest tack till Tessan förstås som körde hem honom...

RSS 2.0