22/2



Flingan hela helgen. Bara gos och mys samt, naturligtvis, melodifestival! :D

19/2


Jahapp, här händer det inte så mycket. Just för att det faktiskt inte händer så mycket i mitt liv just nu. Det lunkar på, jag mår relativt bra (förutom en liten förkylning) och jobbet är samma gamla skit som vanligt! Jag drömmer mig bort. Nästa mål är Stockholm men vill även till varmare bräddgrader..

Annars då?

Har ca två veckor kvar som 29-åring, bokat biljett till Sweden Rock (som en del av krisen), längtar till London och våren. Jag och Flingan are still going strong och jag hatar mitt jobb!!!!!! Seriöst, det gör själsligt ont att gå dit.. Inte för att det är dåligt betalt eller för att jag sliter ut min kropp utan för att det är så mentalt söndertrasande! Min hjärna börjar likna äppelmos och jag finner allt som händer helt meningslöst..

Stod häromdagen och tittade in genom mitt fönster och insåg att det ser ut som om jag precis har flyttat in. Väggarna är  fortfarande helt kala men jag vet fasen inte vad jag ska sätta upp. Vad sjutton ska man ha på väggrna när man finner de flesta tavlor anskrämliga och ekonomin är minst sagt ansträngd?

Känner mig blå just nu...

Just nu


Jag och Flingan

image80

Efter en dag i Skärholmen, fläskfile och glass..

RSS 2.0